Travels

24 intense hours in Palanga

 

Efter ett väldigt intensivt dygn i Palanga var jag minst sagt utmattad när vi landade igen på Köpenhamns flygplats i eftermiddags. Igår fick några av oss dessutom den briljanta idén att dricka väldigt stark litauisk sprit och efterfesta till sent inpå småtimmarna. Jag var nog inte den enda som typ ville banka huvudet i väggen i morse när klockan ringde klockan sju. Lite frukost och sedan en hel förmiddag med presentationer. Jag är glad att jag lyckades med att prata om produkter och och ens stå upp inför 25 personer och verka någorlunda i form. Egentligen var min mage i bakis-uppror och huvudet kändes som en enda dimma. Utöver det var det väldigt trevligt att träffa alla och dessa två dagar gav mig en härlig boost. Jag kände mig så inspirerad och motiverad. Dessutom fick jag en liten kort stund att utnyttja hotellets spa. Det var inte lika lyxigt som hotellet jag och min kollega bodde på förra året, men det var ändå ok. Inredningen på rummet är lite… eh, 90-tal, som ni ser på bilderna.

 

Nu är jag däremot ganska trött på att prata med folk, haha. Jag kom hem vid fem och har sedan dess vilat lite, duschat och tittat klart på en film. Mamma är här på middag som nu ska jag sätta igång med den. Jag sa till mina kollegor att ikväll går jag och lägger mig klockan åtta. Vi får se hur det blir med det, men jag siktar på att ligga under täcket senast klockan halv tio i alla fall.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.