C'est la vie

Picture Friendly

 

Jag snubblade över dessa bilder från Biarritz, där jag var i oktober 2012 för ett bröllop. Det var en sådan kväll som jag hade velat ta en live screenshot av för att kunna ta fram det en dag som denna och uppleva det igen. Just nu snöar det nämligen i Malmö. Ja, SNÖAR. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är den 21 november. Det snöar inte i Malmö i november! Fast okej, det är väl bättre än regn kanske. Tur att jag tagit upp min varma vinterjacka från förrådet. 

 

Jag har en chill lördag idag. Har tittat lite på en film och sitter just nu och har lite beslutsångest (som vanligt… jag borde få smeknamnet ”Indecisive Christine”) vidare jag ska beställa en ny kamera eller ej. Min fina vita Canon PowerShot s110 som jag köpte förrförra våren har tyvärr gått sönder och jag märker att jag verkligen saknar att fota med en riktig kamera. Nu har jag tack vare en snäll läsare fått tips om en modell från Canon som säljs billigt på Amazon. Kruxet är att det ändå blir nästan 4000 kr med frakt och att jag får lön först på fredag. Ska jag ha is i magen eller ta från sparkontot? Är det dumt att lägga så mycket på en kamera en månad innan jul? Vilket i-landsproblem alltså. 

 

Fast kolla skillanden på kvalitet på de bilderna ovan jämfört med bilderna i förra inlägget. Då är de här inte ens tagna med en lika bra kamera som bilderna i detta inlägget till exempel. Åh vad det kliar i mina amatörfotograf-fingrar!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.