Travels

Business Trip

 

Jag fick lite sovmorgon idag eftersom att jag inte ska till kontoret. I stället ska jag hoppa av på flygplatsen och boarda ett flyg till Litauen. Jag ska dit med mina två chefer för en vision workshop för de baltiska linjerna där vi ska presentera det vi gjort i 2015 och hur vilka mål vi har i 2016. I princip erkänna våra misstag det senaste året och lova att inte göra om dem i nästa år. Det kommer folk från flera olika marknader och min närmsta boss såg det som ett bra tillfälle att ”show my face”. Det blir roligt att träffa kollegor från andra länder som jag bara pratat med via Lync och mail. Det blir säkert riktigt intressant och lärorikt. Särskilt eftersom att fem olika nationaliteter möts under 24 timmar. Det är med andra ord bara över en natt och vi flyger tillbaka redan i morgon eftermiddag. 

 

Här ser ni vad som gömmer sig i min väska (som är ett gammalt reafynd från & Other Stories). En ny pochette från Balmain x H&M som passar perfekt för smågrejer som alltid hamnar i botten av handväskan, plånbok i elefantskinn (ja du läste rätt – snodde den från mamma, den är troligtvis köpt av pappa i Afrika för sådär 25-30 år sedan. Det är så politiskt inkorrekt så jag kan inte låta bli att älska den), pass såklart, någonting för mina torra läppar och emergency-medicin som Omeprazol, Alvedon, Samarin etc.

 

Nu är jag strax framme på Kastrup så ska plocka ihop mina grejer!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.