156 år gamla kakor

När väckarklockan ringde i mådde jag sämre än jag gjort kvällen innan. Snuvig, hostig och allmänt risig. Så det var bara att sms:a chefen och sjukanmäla mig igen. Jag skulle gärna vilja gå till jobbet i morgon men insåg ganska snabbt att det nog är lika bra att jag stannar hemma då med. Även om jag mår snäppet bättre då (vilket jag verkligen hoppas) så är det meningslöst att gå och jobba när jag troligtvis kommer känna mig väldigt orkeslös.

Hittills idag har jag i princip bara vilat, ätit, läst bloggar, lyssnat på när mina grannar skrikit på varandra (enligt Daniela höll de på hela kvällen igår också) och tittat på Tillsammans med Strömstedts (blir dock galen på all jäkla reklam man måste genomlida), och så har jag gråtit en skvätt till det här TV-inslaget. Jag blir lite extra blödig när jag är sjuk.

Nu tänkte jag ta mig en siesta och sen skulle mamma komma förbi med lite mat. Jag sa i alla fall att de kunde räkna med att jag är tillbaka på jobbet på onsdag så nu hoppas jag att jag lyckas kurera mig tills i morgon. Håll tummarna för mig! Då kanske jag till och med orkar njuta av en macaron. Jag köpte med mig en låda med 8 löjligt dyra kakor på Paris flygplats. De ligger i frysen och väntar på mig. Tänk att Ladurée grundades redan 1862. De där bakverken har tillverkats i 156 år. Inte illa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen