Things I like

You better not pout I’m telling you why

 

Lördagens förmiddagsfika.

 

Idag vaknade jag först tidigt när Christophe gick upp. Han är och fiskar. Själv åt jag lite gröt och gick och la mig igen. Vaknade igen 1,5 timme senare och kände en konstig känsla som jag inte känt på länge. En känsla av lycka, förväntan och energi. Jag måste erkänna att de senaste veckorna har varit tuffa. Jag har känt mig låg och orkeslös. Idag känns det mycket bättre och till skillnad från andra dagar var det skönt att komma upp ur sängen. Är det för att det är 1 december och det är dags att dekorera hemmet med mysig julbelysning? Är det kanske för att jag har en massa roligt att se fram emot de närmsta veckorna innan jag åker till Sverige för att fira jul? Är det för att jag börjat hitta min motivation igen? Är det för att solen skiner ute?

 

Oavsett vad anledningen är känns det som den här helgen kommer bli en riktigt bra sådan. I eftermiddag ska jag träffa italienskan Naomi för att titta på juldekorationer i den här butiken följt av en fika. Ikväll blir det jul-fest. Först ska jag lyssna lite på jullåtar och fixa lite fint hemma.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.