Fun stuff

Red, White & Sparkling

 

Bild från afterworken igår kväll. 

 

Vilken trevlig eftermiddag jag hade. Först gick vi till den Casa där jag köpte fina juldekorationer och ljus och sedan hamnade vi på ett riktigt trevligt café. Jag tänkte skriva ett inlägg om det sedan för jag tycker ni ska gå dit!

 

Jag har tagit på mig finkläderna och ska strax åka hemifrån. Först blir det middag hemma hos Katrin med Sofia, sedan ska vi iväg till Laurent på fest som bor i 6:e. Temat för kvällen är red, white and sparkling så jag har samma halsband som igår, en korallröd kjol och en vit top. Sen ska jag även måla naglarna röda. FYI.

 

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.