Things I like

Två från helgen

 

 

Två bilder från helgen på tre av mina fina vänner jag spenderat den med. Det har varit dåligt fotograferat de senaste dagarna men så är det ju oftast när man har roligt. Afterwork i fredags och sedan middag och fest igår kväll. Festen var förresten riktigt trevlig, även om det kanske inte direkt var något drag. Det var mer en mingel- och sitta-i-soffan-fest. Jag och Sofia försökte få upp stämningen med våra Backstreet Boys-imitationer och jag tror att det i alla fall bjöd på några skratt. Men äh, man får bjuda på sig själv. Jag kom hem runt fyra i natt efter en svettig cykeltur från Place Vendome upp till norra 17:e där jag bor. Backen mellan St Lazare och Rome är inte att leka med, bara så ni vet. Det kan i och för sig ha att göra med min dåliga kondition…

 

Jag sov till halv tolv och sedan gjorde min fransman en brunch till mig. Riktigt gott var det. På eftermiddagen har vi haft en lång repetion med kören och nu ska jag iväg och jobba några timmar. Som tur är så är det gångavstånd!

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.