Yesterday, all my troubles seemed so far away

Idag var en sådan där dag då det mesta bara gick och kändes fel. Efter två timmar på jobbet kunde jag inte tänka på någonting annat än att jag helst av allt bara hade velat åka hem och dra täcket över huvudet. Att jag dessutom inte fick i mig något kaffe förrän efter lunch adderade inte direkt något positivt till den här onsdagen.

Annat var det igår. Då hängde jag med Daniela större delen av eftermiddagen. Först fikade vi på Pappas Flickor, där även Louise gjorde oss sällskap innan hon skulle vidare på dejt. Då promenerade vi två in till stan eftersom att Daniela tjatat i två veckor på att jag ska ta med henne till & Other Stories. Vi tillbringade en timme med att prova galet mycket plagg, men det hela slutade med att jag inte köpte någonting alls därifrån. Däremot hittade jag en randig topp på COS som jag är riktigt nöjd med. Efter det var vi så trötta och hungriga att vi släpade våra trötta ben efter oss bort till Jalla Jalla där vi åt varsin falafel och lyssnade på reggae-musiken som strömmade ut ur högtalarna. Förutom att Daniela blev lite arg på en rosenbuske i närheten av vårt hus var det en ganska odramatisk eftermiddag. Jag skrattar fortfarande åt hur hon vände sig om och spottade ur sig ”what the f*ck?!” åt den stackars busken som egentligen inte hade gjort någon förnär. Jag skrattade i fem minuter efter det. Ibland får trötthet, PMS eller hunger en att reagera på ett ganska komiskt vis men jag älskar mina vänner för att de kan få mig att skratta så tårarna rinner.

Min mage har inte mått helt hundra de senaste dagarna så jag lagade en fiskgryta till middag som jag åt med ris. Förhoppningsvis gör det susen. Jag är så sockerberoende just nu och märker hur min blodsockernivå åker berg- och dalbana på grund av att jag stoppar i mig en massa godis, kakor och annat. Om jag skulle ta bort sockret nu helt så hade jag nog fått abstinensbesvär.

//I have not had the best day to be honest. Everything went wrong, or felt wrong, ever since this morning. So right now I’m just really tired and am looking forward to just going to bed. Yesterday was a lot better. I worked until 1pm and after that me and Daniela had a coffee at a cafe nearby (we are neighbours) where we met up with my friend Louise. The latter was going on a date later on, and we felt like checking out some stores. I finally got my salary this week so and Daniela has been talking about how much she wanted to go to & Other Stories since two weeks back. We were there for like an hour, trying on a lot of clothes, but I ended up not buying anything there. Instead I found a really nice striped top at COS that I am very happy about.

Me and Daniela have a lot of fun and even though we have only been known each other since a few months, it sometimes feels like we’ve been friends for several years. It’s so great to get to know someone that you can talk to about almost anything and still just sit together eating a falafel, and not utter a word without it being awkward.

I’m so exhausted now that I’m seeing things blurry, so I think I’ll end this post here. Let’s talk another day. Night night!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen