Shopping

When the cool breeze comes in

Idag visar termometern drygt 20 grader och solen tittar stundom fram bakom tjocka moln. Jag tycker att det är ganska behagligt med en paus från stekande sol och värmebölja. Att vakna på morgonen, öppna fönstret på vid gavel och känna den svala brisen på de nakna fötterna som sticker ut under påslakanet kan vara den enklaste form av tillfredställelse. Ibland behövs faktiskt inte mer för att känna tacksamhet.

Dessutom kan jag äntligen ha på mig min nya topp som jag köpte på Afound för ett par veckor sedan. För den som inte visste detta så är Afound ett nytt handelsmecka för de som gillar att göra fynd, med andrahandssortering och utgående kollektioner från både budgetkedjor och lyxdesigners. De kallar sig hjältar av sin tid, men i folkmun kallas det såklart för en outlet.

Jag har letat efter exakt en sådan vit, långärmad och tunn vardagstopp så himla länge. I mjukt bomullstyg och inte för mycket stretch (den är inte lika genomskinlig som den ser ut på de två första bilderna). Just den här är från ett märke som heter The Cords & Co, som startades av grundarna bakom Happy Socks. Dessvärre så gick det inte så bra för just detta märket så det gick i konkurs, men det var kanske mest affärsidén (vilket egentligen var att sälja manchesterbyxor) som inte funkade. Kvaliteten tycker jag inte att det är något fel på. Jag hade däremot aldrig köpt den för ordinarie priset, men 279:- kändes fullt rimligt.

Jag köpte min topp i deras nyöppnade butik på Södergatan här i Malmö men de finns såklart även online. För den som vill härmas så går det att beställa den HÄR.

Den ska jag ha på mig idag tänkte jag. När jag väl kommer ur morgonrocken och hittar någonting roligt att sysselsätta mig med denna söndag.

0 kommentarer

  • Daniel | FlyingDryden

    Liiiite därför jag längtar till hösten (bland många andra skäl). Jag gillar i och för sig värme och att inte behöva ha på sig mer än ett par shorts och tisha hela dagen (och vara trygg i att det håller utan att man behöver frysa om det börjar regna) men det ska bli skönt med lite svalare temperaturer och härligt promenadväder till jobbet. Plus alla färger. Och eventuellt Premier League som drar igång i helgen… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.