C'est la vie

When spring came back to town

 

 

Det är riktigt skönt med helg och jag uppskattar den så mycket mer nu när jag jobbar måndag till fredag. Idag kom dessutom vårkänslorna tillbaka till Paris. Det har varit soligt och ca 12 grader ute. Man kan inte bli annat än glad! Däremot sov jag dåligt i natt och vaknade tidigt så jag är grymt trött.

 

Efter en tur i mataffären i förmiddags åt jag lunch med C. Sedan träffade jag Sofia för en fika. Det var riktigt gott med kaffe och macaroner. Vi tog även en promenad runt kvarteret och pratade om ditten och datten. En väldigt trevlig lördagseftermiddag. Min kamera strejkar tyvärr igen så jag bjuder på en gammal bild. Ni får kika på Instagram där jag uppdaterar med nya bilder oftare.

 

Nu ska jag lägga mig och vila en stund så jag orkar med kvällen. Det blir apéro hemma hos en kollega ikväll.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.