Fun stuff

Soirée entre filles

 

 

Igår var en riktig ”skratta så man får ont i magen”-kväll. Vi var ett gäng från jobbet som samlades för en soirée entre filles hemma hos en kollega. Vi hade väldigt roligt åt att hitta 90-talshits på youtube bland annat. Jag och min polska kollega kunde alla de bra låtarna, haha!

 

”Do you know this one?”

”Off course!”

”This one was so good”

”I KNOW!!”

 

Sedan min franska kollega Sophie som rappade om watermelons för att tio minuter senare fråga ”Qu’est-ce que ca veut dire, watermelon?” (hon pratar knappt någon engelska) och tyskorna som kunde denna låten (den var väl poppis i Sverige också?!) utantill. Man kan inte påstå att jag jobbar med tråkiga människor. Tyvärr är min kamera helt trasig nu så det blev inga bilder från kvällen. Jag kan inte ens stänga objektivet… Så en ny kamera får det bli till sommaren.

 

Nu ska jag titta på en serie och sedan fixa lite brunch. Today’s a lazy Sunday.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • olivia

    Hej Christine, jag har en fråga jag hoppas du vill och orkar svara på 😊 Vad är din åsikt om att besöka Paris en långhelg i slutet av november/början av december? Jag har hört att man "bör" besöka paris på våren, men skulle vilja åka någonstans när jag fyller år (slutet av november). Skulle vilja besöka montmarte, louvre museumet och Molin rouge, och man kanske slipper all turistträngsel vintertid? 😊Eller är Paris "tråkigt" denna årstid? Hoppas att du orkar svara! 😊

  • Christine&Paris

    Hej Olivia! Paris är ju bäst på våren eller sensommaren men hösten kan vara ganska mild. Jag hade nog däremot rått dig att fira i förtid och åka i i oktober t ex. Det har en tendens att vara ganska regnigt och ruggigt (fuktigt) väder i november/december. Sen är jag en person som inte alls gillar att åka till storstäder den tiden på året och alla är ju olika 😊 Men ska jag vara ärlig hade jag inte rekommenderat en helg i Paris i slutet på november. Risken finns att du går runt i ösregn och fryser… Och turister är här hela året, Paris är ju världens mest besökta stad 😉 Såklart mindre turister lågsäsong men fortfaranade så man får köa om det är på helgen. Tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.