C'est la vie

What goes around comes around

 

 

Jag har gått och blivit sjuk. Ja, igen. Det är som att mitt immunförsvar helt plötsligt lagt ner sin verksamhet. Förr var jag sjuk max en gång om året. Nu har jag varit sjuk fyra gånger på ett halvår. Jag undrar om det är det här med att jobba heltid i Paris med alla som hostar eller nyser rakt ut på metron och bussen? Troligtvis är stress en ledande faktor. Det hjälper inte direkt att en viss person försöker göra livet extra komplicerat för mig just nu. Jag kan säga så mycket som att jag ångrar bittert att jag tog den här lägenheten och att min hyresvärd ger hederliga svenskar dåligt rykte. Ibland blir förvånad över hur oärliga vissa personer är och hur de kan ha sådan brist på medkänsla och moralitet. Mot sitt eget folk! 

 

Jag har bara en sak att säga till den här personen: What goes around comes around.

 

 

För att trösta mig själv lite kollar jag på fina bilder och längtar till helgen då jag får lov att njuta av ett soligt Paris (för det ska bli fint väder i helgen!). Då blir det bland annat Midsommar-picknick.

De här fyra bilderna är från Jardin de Tuileries för två helger sedan.

 

 

 

0 kommentarer

  • Emelie

    Usch, allt går verkligen inte din väg. Men på något vis känns det ju som att det är en dos missöde om man är med om under en viss period, och sedan måste det stanna upp och balanseras av fina saker. Det tror jag, åtminstone! Vänta dig spektakulära ting 😊

  • Annie

    Fy vad tråkigt! Man tänker ändå att det känns som att man kan lita mer på en svensk i Paris än en fransman. Jag tycker bara det är så tråkigt att man aldrig kan lite på folk. Hoppas det löser sig!

  • teruko

    Fina foton (som alltid). Märkligt att se när jag gick just där för bara ett par dagar sedan… Men, så fort man lämnat ett resmål och ser sina foton därifrån blir allt plötsligt "ett minne", det går oproportionerligt fort liksom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.