London

A Friday in London

 

 

Vad kan jag säga om min London-helg? Ja ni, den var helt perfekt. Jag hade så himla roligt och har nog inte känt mig så avslappnad och tillfreds med tillvaron på mer än en månad. Det var precis vad jag behövde just nu. Här är några bilder från fredagen. Jag och syrran började dagen med en sen frukost på ett riktigt trevligt café. Sedan tog vi bussen in till stan för lite turistande. Hon har en kompis som jobbar på Tower of London så hon hade lagt undan två biljetter till oss så vi slapp betala. Väldigt snällt av henne.

 

Efter det tog vi en snabb runda på stan och köpte några par skor innan vi åkte hem och väntade in hennes kille Henry som jobbat under dagen. Efter en klassisk brittisk G&T till fördrink hemma hos honom gick vi ut och åt middag, för att avsluta det med ett par drinkar på det här stället. Det vet ni ju dock redan.

 

Sist jag var i London fick jag inget grepp om staden och kände inget speciellt för den. Den här gången kan jag säga att jag nästan inte ville åka hem till Paris. Jag gillar stämningen i staden och att folk är så lättsamma och vänliga. Det känns mer äkta än i Paris och inte så pretentiöst. Jag gillar det.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.