Things I like

A scent of memories

 

 

Vardagslyx? Att ta en lång dusch och sedan gå runt och dofta melon. Min favoritduschcreme köptes på Boots i London, för av någon märklig anledning säljs den inte längre i Paris (jag tar det som att jag är en av få vettiga parisare som vill gå runt och lukta melon).

 

Dofter tar fram minnen för mig. Jag kan komma ihåg en doft i flera, flera år och tänker jag på en plats jag tycker om kan jag känna lukten av den platsen. Just den här doften påminner mig om när jag flyttade till Paris. Jag köpte den här duschcremen jämt för sådär 4 år sedan och därför tänker jag alltid på Paris från förr när jag luktar på den. Den får mig att minnas att vad som än händer här och hur tufft livet i Paris än blir, så har jag tagit mig förbi det innan. Därför kan jag göra det igen, med båda fötterna på jorden.

 

Nu ska jag ta den där välbehövliga duschen och sedan krypa ner under täcket och börja på säsong 3 av Revenge. Jag hoppas det är lite mindre fjantigt än det var i slutet av säsong 2. Det var ju nästan Sunset Beach-varning på det i vissa avsnitt. 

 

 

 

0 kommentarer

  • Lisa

    Hej! Min mamma och jag ska till Paris nästa vecka, så jag satte mig ner idag och googlade på paris-tips. Din blogg dök upp och – wow! vilken inspiration! Så ville bara säga tack för alla bra tips på ställen och restauranger 😊 kram

  • Angie Skarenstedt | NYC

    Hallo! Hittade din blogg då jag och en vän har funderingar på att flytta dit om ett år eller så 😊 Tänkte fråga, om det inte är allt för personligt, vad du jobbar inom? Eftersom du sa det är mycket övertid etc. Jag bor just nu i New York, och mycket av det du skriver låter lite som här, förutom att man i Frankrika iallafall får mammaledighet när den tiden kommer 😉 Vill n’mligen s;ka mig vidare där sen tänkte jag efter min utbildning.

  • Christine&Paris

    Hej Lisa! Åh tack, vad roligt att höra 😊 Så lite så, kul att du får nytta av det! Hoppas ni får en riktigt fin Paris-semester. Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.