Weekend

Weekend update

DSC_4917DSC_4915

Dålig uppdatering här, jag vet. Jag behövde en kort paus i helgen för att hämta energi och umgås med vänner. Dessutom kände jag lite brist på inspiration. Ni vet när någonting man brukar tycka är roligt mest känns som ett måste? Jag vill inte spotta ut innehåll bara för sakens skull.

Just nu befinner jag mig på en buss i Lund. Min älskade Stina tar sin masterexamen idag så jag ska såklart på ceremonin. Lite kul med en anledning att klä upp sig lite. Mina sandaletter från André och favoritkjolen från H&M blev dagens outfit. Jag har även ett nytt gult linne på mig som jag redan älskar.

Jag köpte en bukett blommor i farten och eftersom att turkost är hennes favoritfärg så valde jag ett sådant band. Såhär i efterhand ser det mest tacky ut, haha. Lite smått dåliga mobilbilder men så får det vara.

Förresten, vet ni vad jag gjorde igår? Jag badade i havet! Det var typ 10 grader. Nej jag skojar, men det kändes så. Någon sa 19 grader efter att vi kommit upp. Om jag hade vetat det så skulle jag troligtvis ha bangat. Jag föredrar att bada när det är omkring 23-25 grader, minst.

Nu är jag snart framme så måste avrunda. Hoppas att ni njuter av er helg och det fina vädret! Vi hörs mer ikväll eller i morgon.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *