Weekend

Att ta dagen som den kommer

IMG_3591 IMG_3594

 

IMG_3599 IMG_3603

 

Det är lite svalare väder nu, vilket jag faktiskt uppskattar. Det är skönt att kunna sova utan att vakna supertidigt för att det är en bastu i lägenheten. Mitt vardagsrumsfönster ligger mot öst och eftersom att solen går upp så tidigt nu så är det riktigt varmt i lägenheten redan vid åtta på morgonen. Så just nu är jag mer än okej med 20 i stället för 30 grader. Som tur är så fortsätter det fina vädret i alla fall.

Såhär såg det ut i lördags. Frukost på gården följt av Bondens Marknad på Drottningtorget tillsammans med Melanie, vilket jag tyvärr inte har några bilder från. Efter att vi hängt lite för länge på Drottningtorget och provsmakat både det ena och det andra så dumpade vi alla våra fynd hos en kompis till henne, köpte med oss varsin sallad (och lösgodis, hehe) och cyklade ut till Västra Hamnen. Efter en stund där gjorde några vänner till oss sällskap och vi hoppade som sagt i plurret. Kvällen spenderades på Moccasins uteservering tillsammans med Isabelle, Anna och Linus med ett glas vitt och en rejäl catch-up. En perfekt lördag enligt min åsikt. Jag älskar att ta dagen som den kommer och inte boka upp en massa som bara leder till stress och krav. Jag levde efter den devisen i Paris men när jag flyttade tillbaka till Malmö så insåg jag att många här inte alls lever så utan att jag ibland inte hade något att göra om jag inte bokade upp helgen redan på måndagen. Sedan blev jag alldeles för bra på att boka upp mig på en massa saker gav mig dåligt samvete när jag sedan fick ställa in för att jag inte orkade just då eller hann med andra saker. Så nu försöker jag att inte boka upp hela helgen. Som tur är så är de flesta av mina vänner likadana som jag.

Jag har suttit och fixat med bilder ett ganska långt tag men nu måste jag ner till tvättstugan. Vissa sysslor kan man inte skjuta upp i all evighet, tyvärr.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken härlig dag! Sådana där oplanerade och kravlösa dagar brukar ofta sluta väldigt, väldigt bra. Sedan är det aldrig fel att planera in- och se fram emot skojigheter heller emellanåt. Den där berömda balansen du vet 😉 Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.