Travels

Weekend in Sweden

 

 

Ikväll flyger jag till Köpenhamn för en långhelg i Sverige. Ett spännande möte, mys med familjen och bröllop står på schemat. Jag passar samtidigt på att ta hem lite grejer, eller snarare mycket grejer. En stor resväska och en mindre kabinväska ska jag försöka få med mig till flygplatsen. Jag kom i alla fall till jobbet med dem, så jag ska väl klara att ta mig till flygbussen också. Jag måste haft totalt hjärnsläpp när jag bokade min biljett för tydligen hade jag inte köpt till incheckat bagage. Jag kom på det för sent och måste nu betala 36 euro på flygplatsen. Väldigt smart drag måste jag säga. Totalt kommer denna resa kosta mig 280 euro, med alla omkostnader. För knappt tre dagar i Sverige, och två veckor innan jag flyttar från Paris.

 

Jag älskar min kusin och ser verkligen fram emot bröllopet, men jag skämtade med henne att hon faktiskt kunde gift sig i september i stället, haha. Å andra sidan får jag träffa en massa fina familjemedlemmar och se två av mina favoritpersoner gifta sig så i det stora hela är det helt klart värt resan. 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.