My Sweden

I see trees of green

 

 

När jag var liten brukade vi ofta åka på utflykt till Bokskogen, ett stort skogsområde som ligger några mil utanför Malmö. Både med skolan och familjen. Jag älskar skogen. Det är så fridfullt och vackert stillsamt. Som en oas. Det känns lite som att träden skyddar från storstadens och vardagens stress med sina höga stammar. Sedan jag flyttade till Paris uppskattar jag naturen så himla mycket mer. Jag tror inte jag gjorde det lika mycket innan jag flyttade från Sverige. Det känns som att jag tog mycket för givet då. Sådant jag inte tar för givet nu. Tystnaden och det orörda. Solljuset som envist tränger in mellan trädkronorna. Jag ser det mer tydligt nu känns det som. Njuter mer och sparar alla känslor det ger längst in i minnet. 

 

När jag var hemma sist åkte jag, mamma, min bror och lilla brorsonen Melvin ut dit på utflykt. Självklart var jag tvungen att fota lite också. Jag ser fram emot fler skogspromenader när jag flyttat hem, men då i den härligt friska höstluften med vackra rödgula färger på träden och prassliga löv på marken.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.