Vardagslyx

Vardagslyxig måndag


Blåbär och valnötsglass. Mums!


Fick syn på syrener på väg till bussen. Älskar syrener!

Jajemenn, visst blev det glass i solen. Uuunderbart gott! 😉 Synd bara att de bytt ut Mövenpick till Sia på favoritglasstället. Men det gick ner i magen det med. Hähä.
Huvudvärken lös med sin frånvaro resten av eftermiddagen, som tur var, och jag hade en trevlig dag på stan med Sofia. En slapp dag där man bara kunde ta det lugnt och inte stressa. Riktigt skönt och precis vad jag behövde.
Vi stötte även ihop med Annamia. Trevligt att träffa på henne bara sådär. Visar att Malmö är en relativt liten stad. Så vi satt och snackade om Paris och om deras pjäs som har premiär snart, innan hon var tvungen att rusa vidare.

Sen gick vi en repa på stan och letade jeans till henne, spanade efter rött läppstift till mig(gosh vad svårt det är att hitta den perfekta nyansen!) och bara snackade skit. Efter en glass på "trappan" vid kanalen, så skildes vi åt. Gick en sväng inom Isabelle’s jobb på väg till bussen och vi bestämde att vi skulle ses i morgon. Vi konstaterade båda hur snabbt denna månaden gått. Raketfart, haha! Hon var iafl ledig i morgon så vi har gott om tid att ses. 🙂

Handlade lite mat på Willy’s och hyrde även en film som jag ska se sen. Nu måste jag bara diska och laga middag. Sen blir det en skön kväll i soffan. Lovely måndagslyx, hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.