Vardagslyxa mera

Jag slutade tidigare idag och hade bokat en tid för att förnya både pass och ID-kort. På vägen dit passade jag på att köpa med mig en kaffe från ett av mina favoritkaféer som ligger på Värnhem – Östra Kaffebaren. Ägaren, en supertrevlig kille som jag brukar snicksnacka med om resor eller annat, stänger butiken innan jag slutar på vardagarna och det är inte alltid jag hinner gå dit på lördagar heller. Kaffet därifrån passar mina smaklökar perfekt och nu köpte jag även med mig en riktigt god slags chokladboll. Vardagslyx i all sin enkelhet. Det behövs inte alltid så mycket mer än så, i alla fall för min del. Jag gillar ju kontrasterna i livet, som ni vet, och kan inte tänka mig en vardag där jag lever för helgen. Det måste finns någonting som förgyller fler än två av veckans sju dagar. Vardagslyx-kategorin här på bloggen finns där av en anledning. Hehe. Så vardagslyxa mera, säger jag. Livet blir lite roligare då!

Det var nästan så att jag fick lust att gå tillbaka och köpa en till sådan där chokladboll, men jag kämpade emot och min självdisciplin vann. Jag hade tänkt gå till gymmet egentligen men har fått ont i magen (nackdelen med att vardagslyxa med en tredje kopp kaffe för dagen och sötsaker…) så det får bli en rask promenad i stället och sedan nyttig fiskgryta till middag.

0 reaktioner på ”Vardagslyxa mera”

  1. JA! Mer vardagslyx i mitt liv bestämmer jag här och nu! För mig kan det handla om extra god choklad på kvällen eller en take away latte istället för att brygga hemma, så små grejer men så mycket mer njut <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen