Trenchcoat

I lördags var det så pass varmt att jag kunde inviga min nya trenchcoat som jag köpte i Bryssel på Massimo Dutti. Från början tänkte jag köpa den här från Comptoir des Cotonniers – ett av mina favoriter bland franska märken – men den var inte impregnerad och ärligt talat ganska tråkig i verkligheten. Tunn och dyr bara. För det priset hade jag förväntat mig mer. Sedan fick jag syn på denna och efter att ha velat fram och tillbaka i en halv evighet, med påtryckningar från min kompis Julia, så kom jag fram till att det troligtvis inte gick att hitta en bättre trenchcoat i den prisklassen. Jag gillar inte att spendera enorma summor på ett enda plagg.

Nu väntar jag bara på lite stadigare och mer vindstilla vårväder. Det har varit så kallt och blåsigt nu de senaste dagarna så det har inte lockat att ta på sig vårjackan. En av mina elever tittade skeptiskt på mig igår när vi möttes på skolgården; jag i min ullkappa, ullmössa och ullhalsduk medan han hade en tunn t-shirt bara. ”Alltså jag fattar inte hur du kan ha så mycket kläder på dig! Det är ju JÄTTEVARMT ute”. I huvudet tänkte jag ”och jag fattar inte hur du kan vara så urbota dum att du anser det vara normalt att ha t-shirt på sig i 10-gradigt aprilväder”, men det sa jag ju inte högt såklart. Det går ju ändå bara in genom ena örat och ut genom det andra. Fast det var faktiskt riktigt skönt när vi satt i lä på en bänk i eftermiddagssolen och pratade.

Jag är väldigt nöjd ska jag tala om. För den som är sugen på att tjacka en sådan så finns den såklart online – HÄR. OBS, ingen affiliate-länk på grund av att jag inte är någon storbloggare. Med andra ord tjänar jag inte en enda krona om du köper en likadan. Däremot så blir vi trench-twins!

Suddiga, halvdåliga spegelselfi-bilder eftersom att jag som sagt är en nobody inom bloggsfären och inte har en personlig fotograf. Plus att jag glömde be Madde fota mig. Måste komma ihåg sådan. Du måste påminna mig om sådant viktigt, M!

När det sedan regnar så har jag ju den nya regnjackan att varva med.

0 reaktioner på ”Trenchcoat”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen