Tankar & Funderingar

Omgiven av idioter del 2

Jag känner mig väldigt skör och lättretlig idag, som att mina stressnerver sitter på utsidan och tålamodet nästintill är obefintligt. Alla tycks irritera mig och eleverna känner troligtvis av att jag inte är i mitt esse. Plus kollegor som beter sig konstigt och verkar tycka att det är okej att bemöta andra på ett smått ohövligt sätt. Det syns inte bara här på nätet utan även i verkligheten. Det här med att fråga innan man dömer verkar inte finnas längre i vårt samhälle.

Människors beteenden kan överlag vara så märkliga, särskilt vuxnas vars sociala kompetens totalt brister. Eller de där som inte kan tänka utanför sin lilla låda av existens. Jag kanske ska ta upp läsandet av boken ”Omgiven av idioter” igen? Jag har kommit halvvägs in men började med en annan bok i stället. Det känns som ett bra läge just nu.

Jag har en stunds paus nu så jag tror att jag ska ta en kopp kaffe och sätta mig ute ett tag. Frisk luft och solsken i ansiktet gör förhoppningsvis en positiv inverkan på min nerviga själ. Let’s hope so.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.