Tankar & Funderingar

Kärlek av olika slag

Både M och jag kände att vi behövde en lugn helg, så det fick det bli. Gos framför en serie i soffan har värvats med kompishäng och ”alone together”, alltså att vi gör vår egen grej men liksom hittar varandra då och då. Vi är väldigt bra på att balansera tid då vi umgås med varandra och tid då vi gör saker enskilt. Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag att hänga med honom för vi har väldigt kul ihop, han är inte bara min kärlek i livet utan även en vän som jag litar på till hundra procent. Vi har alltid varit så bekväma med varandra att det kan vara helt tyst men vi kan också prata nonstop en hel kväll om allt mellan himmel och jord. Samtidigt så är han inte heller den jag pratar med om exakt allt. Vissa saker pratar jag hellre med mina bästa kompisar om, eller en psykolog. Är ju viktigt att inte förvänta sig att ens partner ska vara ens terapeut. Precis som att han inte pratar med mig om allt för vissa saker intresserar helt enkelt inte mig, och vice versa. Men det mesta i livet vill jag såklart dela med M.

Nu svävade jag iväg lite här, men det kanske är kul att läsa om sådant? Annat jag gjort i helgen var att träffa Clara på en fika i solen igår som följdes upp av en promenad till stadsbiblioteket där vi lånade några böcker. På vägen hann vi dofta på blommande träd i allén också. Är väldigt tacksam för att jag inte har någon pollenallergi.

2 mars 2016 när Ines bara var typ tio dagar gammal.

Idag ska jag hänga med min systerdotter Ines som nyligen fyllde sju år. Jag minns när hon var nyfödd och fick plats raklång i mitt knä. Sen kom även Abbe som nu snart är fem år. Är så lyckligt lottad som få ha båda de två gullungarna i mitt liv. Ines hade tydligen önskat att få komma hit och umgås bara vi så de kommer om ett tag och så ska vi hänga lite allihopa, sen åker Sophia och Abbe vidare så att hon och jag får en eftermiddag på tu man hand. Ska bli mysigt ❤️

Bilden till vänster är nog för ungefär 2,5 år sedan och till höger från i somras.

Nu måste jag kila ner till förrådet och hitta en låda med utrensade örhängen som jag lovat att hon ska få.

Tjingeling!

2 kommentarer

  • M

    Tips, ge inte dinglade öronhängen till barn. De kan fastna och rycka ur sig öronhängena. Bara sånt som sitter tajt i örat.

    • Christine

      Bra tanke, tack för tipset! De flesta var små örhängen som inte kan fastna, annars har säkert hennes mamma koll på vilka som passar till vardags 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.