In the kitchen

VANILLA SKY


Ja det ligger en blåbärspaj där under..

När jag var liten älskade jag vaniljsås. Alltså jag snackar om besatthet. Så fort det vankades äppel- eller vinbärspaj på landet blev jag överlycklig för då visste jag att jag skulle få överkonsumera vaniljsås. Jag åt inte ens pajen, bara smördegskanten. Med sådär 3 dl vaniljsås. Min kärlek för vaniljsås finns även idag, och om jag äter paj på kaféer frågar jag alltid om det är riktig vaniljsås eller vaniljvisp. Jag hittade en bortglömd blåbärspaj i frysen och hade även vaniljsås hemma. Det fick bli efterrätten efter lunch med en kopp kaffe.

Halva dagen har det varit riktigt skitväder i Malmö. Efter seminariet var jag dessutom tvungen att cykla till MAHs bibliotek för att låna om en bok. Jag såg ut som en blöt hund när jag kom hem efter skolan. Nu skiner solen igen men jag stannar nog inne och fixar i stället. Jag behöver dessutom plugga.

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Ja, det är skitväder idag i Stockholm också. Jag fick gå med en sjal över huvudet när jag skulle på ett ärende, och fick konstiga blickar av Tomas Järvheden (fasiken vad mycket namedropping det är på mig idag, kunde ju varit lite coolare personer när jag ändå håller på liksom…!).

    (jag hävde också på hutlösa mängder vaniljsås!)

    Jo, jag kan berätta, jag jobbar på Ambassad i Stockholm! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.