Things I like

Daydreamer

Igår sol. Idag regn. Jag drömmer mig tillbaka till våren igen. Underbara värme, jag saknar den. Den här bilden är från en söndag i början på maj när jag och C hade ätit brunch hos en vän i Montmartre. Jag tog jeans på mig och svart tröja. Till slut svettades jag som en gris. Här står jag precis bakom Sacre Coeur. Ser ni kyrkan där i bakgrunden? Den dagen var så trevlig och mysig. Mest för att jag var tillsammans med min chéri. Och för att jag älskar söndagar i Paris.

Men idag är det tisdag i oktober. Och jag är i Malmö. Vi har seminarie idag och jag är måttligt sugen på att ta mig ut i regnet och cykla till skolan. Eller förresten, jag är inte sugen alls.

0

0 kommentarer

 • Carolina

  Det regnar här och är kallt! Men då drömmer jag mig också tillbaka till Paris under sommaren. Just nu har jag ett sånt sug för franska bakelser att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

  Ja, han har fått jobb på ett fransk företag som har sin bas i Sverige (internetföretag) så han pratar franska med sina kollegor. Tänk vad världen är liten ändå :O

  Haha! Fast ibland undrar man om man själv kommer att överleva vintern… Usch 😋

 • Ellinor

  Ja, idag är det riktigt höstrusk utanför fönstret – usch! Längtar tillbaka till de riktigt fina höstdagarna (till våren och sommaren också för den delen).
  Håller tummarna för att det blir en vår i Paris för din del. Då kan du räkna med ett besök från undertecknad.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.