C'est la vie

Vändpunkten

Min deppiga dag tog en bättre vändning då jag bestämde mig för att gå in till stan och möta upp mamma. Hon bjöd mig på fika och för en stund kändes det bättre då jag satt i solen och drack en kopp gott kaffe. Tyvärr vände allt igen på hemvägen. Jag hade köpt en BH igår som jag skulle byta till en annan storlek och precis innan vi skulle hem då butikerna började stänga så GLÖMMER (en hudfärgad som jag dessutom verkligen behöver) jag påsen i en butik. Med kvittot i… plus mina solbrillor. Suck och stön och merde. Jag hoppas det finns kvar i morgon.

Jaja. Nu ska jag äta lite middag. Det blir hemmakväll för min del. Ofrivilligt fredagsmys i ensamhet (det låter mer hemskt än det faktiskt är då jag faktiskt trivs i min ensamhet, oftast) eftersom alla andra redan verkar ha gjort sina planer. Inga bra filmer går det heller så jag får väl se någon film jag redan har för 10:e gången. Jag har i alla fall choklad, thank god!
Någon mer som sitter hemma och ugglar ikväll?

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag måste säga att hela den här "jag-har-bott-i-Paris-men-också-i-Malmö/Lundområdet-grejen" gör mig mer och mer intresserat. Har nu ännu en gång scrollat igenom din blogg och känner igen så mycket tankar, känslor, BILDER. Härmed följer jag dig via blogglovin! 😊 Hoppas du finner min blogg intressant också… Fast hur kan den det utan underbara Skåne och ljuvliga Parran? Svårt. Suck. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.