Vacation coming up

Hej från gaten på Köpenhamns flygplats! Vi sitter och väntar på att gå på planet, som tyvärr är en timme försenat. Fast vad gör det när vi om några timmar landar i Barcelona? Mamma är stressad och vill gå på flyget medan jag verkligen avskyr att stå i köer och vänta på att alla ska hitta sina platser så jag vill ju gå på sist. Det ska bli så roligt med denna resan. Dels för att det var så länge sedan vi tre reste ihop och dels för att Barcelona verkligen har allt möjligt.

Förresten, är det någon som har några tips för Barcelona? Restauranger, barer, caféer, sightseeing? Jag behöver er expertis mina vänner.

Bilderna är ifrån syrrans födelsedag när vi åt middag på 400 grader – en italiensk restaurang här i Malmö. Ägarna är italienare och gör grymt goda pizzor.

0 reaktioner på ”Vacation coming up”

  1. Det är nu typ 44 år sedan jag var i Barcelona, så mina eventuella tips lär inte vara speciellt aktuella… 😉 Önskar dig en härlig resa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen