C'est la vie

User-friendly

IMG_4878Jag har tre frågor till er som läser. Jag tänkte nämligen göra om designen lite och undrar då vad som är mest läsarvänligt.

1. Föredrar du stora bilder eller lite mindre bilder?
2. Kikar du in här för texterna, bilderna eller både och?
3. Skulle du önska att de olika kategorierna samt arkivet var mer synligt?

Om du vill ta en minut för att kommentera vore jag så himla tacksam. Om du har andra tankar kring detta så får du såklart gärna dela med dig av dem <3

Skärmavbild 2016-07-14 kl. 12.54.47

 

Du har väl inte missat att man nu kan ”gilla” inläggen?
Längst ner efter inläggen hittar du ett hjärta som du kan klicka på. All kärlek ni ger gör att det är extra roligt att blogga.

PS. Jag har även en ny mailadress: christinestories (at) outlook (dot) com

 

Äntligen börjar förresten den här förkylningen ge vika. Jag tror att det har varit en mix av importerade franska mediciner, ingefära-shots och det faktum att jag inte lämnat lägenheten på 60 timmar som kurerat mig snabbare än snabbast. Dessutom har jag börjat få tillbaka min aptit igen. Den har en förmåga att försvinna när jag känner mig stressad eller är sjuk. Eftersom att jag vanligtvis älskar mat så är det frustrerande. Nu märker jag däremot att jag faktiskt är hungrig på mornarna och det är jag tacksam för.

Idag måste jag ta igen allt jag inte orkat ta mig för de senaste två dagarna. Som till exempel jobbsök, städning och diverse beslut som måste tas.

0 kommentarer

 • Lovisa

  Det ser ut som en riktigt mysig frukost. Okej, här kommer svaren: 1. Stora bilder, helt klart! 2. Både och! 3. Jag tycker att kategorierna funkar bra som de är, men kanske göra arkivet lite tydligare?

 • Sandra

  1. Mindre bilder! Lättare att se hela bilden då. Tycker storleken på bilderna när man läser på mobilen är väldigt bra, då kan man se hela bilderna tydligt och oftast delar av tillhörande text. 2. Både och! Mest text från början men nu blir det oftare och oftare att jag stannar upp under scrollamdet och tittar mer på bilderna också. 😊 3. Jag brukar inte använda de alternativen så ofta men tycker att de är helt okej!

 • Madeleine

  1. Bilderna är bra som de är nu. Tyckte de var alldeles för stora i din gamla blogg. Annars är jag mer för mindre bilder. Du tar oftast liggande bilder så de blir inte lika stora som stående. Om du har stående tycker jag i så fall två bredvid varandra (för att på så sätt minska höjd+bredd). Svårt att få en helhet om bilden är så stor att jag måste scrolla för att se början->slut. 2. Texterna. 3. Använder dem aldrig! Men nej, jag vill inte ha dem mer synliga. För min del, som trogen läsare, har jag inget större intresse av ditt arkiv utan är enbart intresserad av det som händer nu. Tycker det är bra när du länkar till gamla inlägg du skrivit (även fast jag inte läser dem heller…). Men bara för det så kollade jag och vet inte var jag hittar ditt arkiv? Överlag gillar jag designen på denna blogg bättre än den gamla. Jag hade svårt för när inläggen pendlade mellan svarta och vita bakgrunden. Brödtexten är bättre här än i den gamla bloggen. Mer lättläst. Och som jag skrev innan så tycker jag storleken på bilderna är bättre här.

 • Eva

  1.Jag gillar bilderna som de är i inlägget ovan. 2.Tycker att du har fin balans mellan text och bilder, det gillar jag. Men minska inte antalet bilder, du är en fantastisk fotograf och genom bilderna förmedlar du också mycket, framförallt bilder från dina resor. det var så jag fastnade för din blogg, bilderna från varje-dag-livet i Paris! 3. Bra som det är nu!

 • christinestories

  Menar du som bilden är i detta inlägget? Förstår inte riktigt hur du menar i punkt 1 😊 Det verkar som att det upplägget är vad de flesta uppskattar så då ska jag fortsätta på samma spår. Och tack du för komplimangen! Kram

 • christinestories

  Mobilversionen styr jag inte över, tror jag. Haha! Men bra att det funkar bra så 😊 Och kul att höra angående mina foton! Kramar

 • christinestories

  Bra input! Ska försöka lista ut hur jag lägger ihop två stående bilder. Har en mac nu och är helt lost utan PS och paint, hehe 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.