C'est la vie

Underbar och älskad av alla

När jag var hemma i Sverige så snodde jag med mig en pocketbok från min svägerskas bokhylla. ”Underbar och älskad av alla” av Martina Haag. Jag måste säga att jag satt och skrattade HÖGT av den här boken. På riktigt. Dock hemma och inte på bussen eller metron. Fast det hade ju varit festligt det med.

Den handlar om Isabella som är en misslyckad skådespelerska och ett obefintligt kärleksliv. Den är riktigt lättläst och en perfekt bok att sysselsätta sig med på semestern när man vill koppla av och inte tänka för mycket. Språket är roligt och trots helt meningslösa informerande detaljer så blir det inte överflödigt. Hon har verkligen lyckats skriva med glimten i ögat samtidigt som det blir en smula intelligent.

Betyg? CCC+

Nu ska jag bort till Sv Kyrkan och se om de har ett par trevliga böcker jag kan låna med mig.

0

0 kommentarer

  • Sofia

    Åh hennes böcker är helt fantastiska! Jag har cokså skrattat mig igenom dem =)

    sv: Nu kan du stilla din nyfikenhet 😉 Tack snälla du för dina fina ord. Jag kan inte göra annat än att säga detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.