C'est la vie

Samma gamla visa igen


Min tröst? Kanelgifflar som jag hittade i kylen. De skulle varit till midsommarpicknicken som aldrig blev av. Gott!

I morse fick jag nog. Trots fläkten sâ var det sjukt varmt hos mig hela natten, jag sov knappt nâgonting alls. Nu har jag gâtt en vecka utan att fâ ordentlig sömn. Sâ innan C gick till jobbet drog jag hem till honom. Han stoppade om mig innan han gick till kontoret och sen sov jag nästan 2 timmar. Sâ himla skönt! Nu ska jag ner och köpa nâgot till lunch. Han jobbar 10 minuters gângväg frân hemmet sâ han kommer och lunchar med mig sen.

I eftermiddag fâr jag se hur det blir, men troligtvis âker jag och Ina och badar pâ nâgon simbassäng sen. Igâr gick jag till Boulogne men höll pâ att smälta bort. Jag saknar havet!

Jag mâste köpa mig en sân där Evian-spray…

0 kommentarer

  • Susanne

    Visst är det hemskt varmt här i Paris nu!! Jag trodde jag skulle dö av värmeslag i natt fast jag hade fläkten rakt i ansiktet. Nu sitter jag här och hoppas pâ bättre, svalare tider…Tack för din fina blogg, jätteroligt att läsa om en annan svensk tjejs äventyr i Paris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.