London

Two bargains

 
 
Det blev inte så mycket shoppat i London, men jag fick med mig några riktigt bra köp tillbaka till Paris. Bland annat två reaplagg (ja ni vet ju att jag har ett kärlekförhållande med rabatterade grejer) från Mango. 
Sjalen är egentligen mer blå än den ser ut att vara på bilden, och är så mjuk och skön så jag skulle kunna ha den på mig jämt. Vilket jag också har, och därför har den redan fått äran att bli befläckad med yogurt och salladsdressing. Espadrillerna är precis sådana jag letat efter länge. Lite mer stadiga och ”tjocka” i tyget. Dessutom är ju randigt alltid fint, utan undantag. Skorna och sjalen kostade 30 pund ihop. Bra köp!
 
En rolig grej var att när jag gick till kassan så stod expediten och pillade på någonting bredvid så hon inte såg mig. När hon sen kollade upp sa hon ”oh I’m sorry, I didn’t see you” och sedan gav hon mig en dustbag till skorna bara för att jag inte får service direkt. Sådant händer inte i Paris, haha! Här får man snarare en blick som säger ”why are you bothering me, stupid tourist?”. 
 
På tal om trevliga parisare, så är jag nu mer än redo för min Sverige-resa. Två arbetsdagar kvar!
I morgon kväll tar jag flyget norrut. Jag ber till vädergudarna att det ska regna större delen av min semester. 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.