London

Random pics from London

 

 

Här kommer några fler bilder från min helg i London för ett par veckor sedan. Jag passar på att lägga upp dem nu då jag kommer vara fullt upptagen med annat under min semester. 

 

Jag gillar verkligen London nu. Sist jag var där, för ett år sedan, var jag inte lika övertygad. Kanske var det på grund av vädret eller bara att både jag och syrran just då hade mycket omkring oss och kanske inte riktigt orkade anstränga oss för att göra det så bra som möjligt. Fast å andra sidan är det ju det som är så fint med syskon. Man kan liksom vara sig själv till hundra procent och måste inte alltid tänka på att vara i form. Det är okej att gnälla eller vara lite ledsen för vi älskar varandra oavsett. Den här gången hade vi tre underbara dagar, och blev mest lite buttra sista och fjärde dagen. Troligtvis mest för att jag var sjuk, vilket gör mig till ett gnälligt barn, ungefär, haha. Vi blev nog dessutom lite deppiga över att tiden gått så snabbt och vi redan skulle skiljas åt. Jag saknade henne redan när vi hade sagt hej då och kände mig nästan lite tårögd när jag satt på tåget. Som tur är så ses vi snart igen. Rättare sagt om mindre än 2 månader!

 

Sedan får jag nog se till att ta mig till London lite oftare än en gång per år. Kanske blir det en höstresa dit? Vi får se!

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.