Travels

Sweden, here I come

 

 

Roligare bloggare får man nog leta efter. Jag har inte alls haft tid att uppdatera. Fast å andra sidan verkar ni vara fullt upptagna ni med. Det var länge sedan jag hade såhär få kommentarer från er. Är ni ute och äter mjukglass i solen måntro?

 

Väskorna packade och just nu sitter jag på flygbussen på väg till Orly. Det är många parisare som åker på semester idag och enligt taxichauffören är det tydligen lite av en trafikstockning på väg ut från stan. Mitt flyg är inte förrän 21.30 så förhoppningsvis ska det inte vara några problem. Jag ville däremot vara ute i god tid eftersom jag misstänker att min resväska väger lite mer än vad som är tillåtet. Jag får dra på charmen annars, hehe.

 

Med tanke på tempot denna veckan, och bristen på en ordentlig nattssömn, ser jag verkligen fram emot att komma hem till mamma ikväll och lägga mig i ett svalt rum för att vakna i morgon bitti till ljudet av fåglar, eller tystnad. Det var länge sedan! 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.