Fun stuff

Möhippa

 

 

Igår hade jag en riktigt rolig dag. Min kusin, och en av de personerna som betyder som mest för mig, ska gifta sig i augusti. Därför överraskade vi henne med möhippa igår morse. Roliga aktiviteter, god mat, massor med skratt, följt av drinkar och dans. Fyra av oss orkade ända till klockan fyra. Då tog vi en taxi hem med ett pitstop på Burger King. Det blev väldigt lyckat, och det var så kul att få dela dagen med så underbara människor också! Att dessutom se dagen börja och himlen bli helt ljus klockan halv fem på morgonen var oslagbart. Det har jag inte fått uppleva på flera år då jag befunnit mig i Paris de senaste somrarna. 

 

Idag har jag som ni kan förstå varit ganska trött och spenderade halva dagen i soffan med Bridget Jones Dagbok på TV:n. Sedan har jag hängt med Stina på stan en stund. Mysig fika och en massa catching up. Perfekt söndag.

 

I morgon har jag fullt upp så nu ska jag hem till mamma och äta middag, sedan blir det en tidig kväll för den här kroppen behöver ladda upp med energi. 

 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken fantastiskt fin dag! Så roligt att få dela detta tillsammans med fina vänner. Det blir ett vackert minne för er alla! På tal om vackert, visst är det lite av en magisk känsla som dessa ljusa sommarkvällar för med sig. Som du såg var även vi ute och gick i arla morgonstund efter en väldigt trevlig kväll. Nog för att man fått känna av det dagarna efter, men visst längtar man ändå efter flera sådana kvällar!? Lycka till idag! Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.