Travels

Två missade flyg

Även om jag varit nära ett par gånger så har jag aldrig missat ett flyg. Tills nu. Jag hade en lite för trevlig eftermiddag med Erin och glömde bort tiden, så när jag kom till Gare du Nord för att ta tåget till flygplatsen insåg jag att det inte fanns tillräckligt med tid för att jag skulle hinna innan sista tiden för check-in. Dumt nog hade jag redan köpt och passerat med en tågbiljett men fick vaska den och beställa en Uber. Jag var alldeles utom mig av ångest och stress när jag satt där i bilen och bittert började komma till slutsatsen att det nog tyvärr var kört. Den snälla chauffören gjorde sitt bästa för att ta sig till flygplatsen på rekordtid men jag hann såklart inte. Jag trodde först att det var lugnt men snubben bakom disken sa att det var för sent för att checka in väskan.

Så jag grät några krokodiltårar och förbannade min tidsoptimism för femtioelfte gången, sedan gick jag till Lufthansas informationsdisk som gav mig ett chock-framkallande pris för en enkel biljett till Köpenhamn. Jag funderade först på att åka tillbaka in till stan och försöka hitta en billig biljett i morgon eller onsdag men insåg att det nog hade blivit lika dyrt ändå och att det var ganska vettigt att betala den smärre förmögenheten för att få åka hem idag. Tur i oturen så var det inte sista flyget så med en mellanlandning i München (där jag är nu) anländer jag i Köpenhamn kl. 22.40.

Just nu längtar jag otroligt mycket efter att duscha med ett duschmunstycke som har lite mer tryck än en vattenspridare (Paris etc.) och att sova minst 10 timmar i min stora härliga säng. Jag tror dessutom att min mage behöver en paus från socker och snabba kolhydrater (Paris igen). Den beter sig ytterst tveksamt sedan igår kväll. Det har blivit lite för mycket av det goda dessa fem dagar, om man säger så.

*stoppar en macaron i munnen*

Bloggen har – som kanske några av er märkt – inte fungerat så bra under helgen men jag hade ju inte riktigt tid att blogga ändå så det gjorde inte så mycket. Uppdatering från dagarna i Paris utlovas i veckan.

Nu ska jag boarda här så vi hörs från Sverige. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.