Outfits

Tunic

Ja, jag vet att jag behöver göra någonting åt att det är ett hål i tapeten. Snart…

Jag märker att jag får svårare och svårare att motivera mig till att klä mig i annat än jeans och en stickad tröja den här tiden på året. Men ett par varma strumpbyxor kan faktiskt fungera med en skön klänning eller tunika. Såhär såg jag till exempel ut i fredags kväll. Jag är inte särskilt stolt över poserna (varför pillar jag mig i håret??), men själva outfiten tyckte jag var fin. Strumpbyxorna köpte jag på Calzedonia när syrran och jag var i Spanien. Tyvärr får de magen att vikas i två delar så jag skulle inte rekommendera dem, men det kan vara snyggt ibland med någonting annat än svarta strumpbyxor. Tunikan är från H&M och verkar inte finnas online men HÄR har du en liknande. Skorna är ett par gamla från Din Sko. Det är tyvärr ett par typiska ”sitta i baren”-stövletter. ”Vill man vara fin så får man lida pin”, heter ju det där helt värdelösa ordspråket. Snygga är de i alla fall. Jag tycker att det är en ganska bra kvällsdejt-outfit. Skönt, avslappnat men ändå lite uppklätt. Förutom skorna då vill säga.

Jag kopierade ungefär samma grej idag, fast med lite mindre smink i fejset och svarta strumpbyxor i stället. Och gympadojor. Min glittriga favoritkofta till det. Okej, så det enda som är samma är egentligen tunikan. Oh well. Jag längtar tills jag kan ha den med en tunn vårjacka, jeans och skor utan strumpor.

Nu ska jag jobba några timmar till innan jag åker raka vägen hem till soffan.

0 kommentarer

  • Tina

    Hade du inte sagt något om hålet i tapeten hade jag inte sett det, jag tittade bara på din supersnygga outfit 😊 Längtar också till skor utan strumpor. Snart så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.