C'est la vie

Trött som en gnu, tror jag…

Trött som en gnu idag. Inte för att jag vet hur gnuer känner sig när de är trötta… but you get the point.
Jag kunde inte somna igår… såklart. Och lilla S kunde inte sova middag efter lunchen. Jag gjorde föresten en potatis- och purjolökssoppa, som blev ganska bra. Kokade potatis och så purjolök och buljong i en annan kastrull. Sen mixade jag allt med stavmixer, och kryddade. Det såg inte så aptitligt ut, men det var gott! 🙂 Har dock ingen bild. Till efterrätt blev det pannkakor.

S sitter ch tittar på ett avsnitt Dinosaur King, vi gjorde en deal att han skulle gå och sova efteråt om han fick se ett avsnitt. Ska försöka få honom att somna nu och sen vila lite själv. Vädret är allt annat är roligt. Regnigt och kallt. Får se om vi stannar inne i eftermiddag eller går ut.

Uff, jag känner mig alldeles mosad i huvudet. Längtar tills jag är hemma i min säng igen!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Potatis- och purjolökssoppa är inte fel. Soppa över lag är inte fel så här års 😊

    Som svar på din fråga så var det New Moon som var målet för kvällen men vi gör ett nytt försök på fredag istället (såg att de flyttat föreställningen till två mindre salonger istället).

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.