Okategoriserade

Colour it up?

 
Från i vintras när jag tonade mörkt.

Jag skulle egentligen ha köpt en hårtoning när jag var i Sverige, men glömde helt bort det. Sjuuukt irriterande eftersom det är H&M’s egna. Ni förstår, H&M i Paris har ingen kosmetika-avdelning. Man kan köpa deras egna sminkmärke samt lite Hello Kitty-duschcremer och sådant värdelöst. Men inga Nivea-krämer, hårfärgning, IsaDora-nagelack, hårspray och shampoo eller ögonbrynsfärg från Depend. Allt sådant som vi älskar med H&M(iafl när de har kampanjer, annars är det alldeles för dyrt).
Hur som helst så skulle jag vilja tona mitt hår mörkare. Och inte har jag råd med salong, det kostar ju skjortan.
Nej jag får nog vänta till jul. Hoppas att syrran kan hjälpa mig då. Vi brukar ha skitkul när vi färgar mitt hår. Det är komik på hög nivå. Särskilt när hon kletar färg över halva mitt ansikte. Hahaha!

Btw… vet ni att jag anses vara blond här. Hahahaha! Blondin-Christine. Ehh. I don’t agree. 😉


0 kommentarer

  • Amanda

    Finns det ingen bra färg eller så på Sephora då? Eller de kanske inte har sånt? Den butiken önskar jag fanns här hemma! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.