Vardagslyx

Torsdagsvin i solen

Såhär såg det ut igår kväll när jag träffade Anneli för en spontan AW på Lilla Torg. På vägen dit köpte jag en gelato-to-go som jag nöjt slickade i mig på vägen. Vardagslyx och så ni vet. När jag kom fram till torget hade Anneli haffat en plats på första parkett på La Grappas uteservering. Jag brukar inte hänga på Lilla Torg så ofta men det är faktiskt en ganska härlig stämning där när kvällssolen ligger på och alla verkar ha tina upp så sakteliga – både i kroppen och själen – efter den långa vintern. Dessutom är det lite mer min åldersgrupp jämfört med andra ställen där majoriteten är 15 år yngre än jag. Motvilligt börjar jag erkänna för mig själv att jag inte är 20 år längre. Det är tydligen viktigt med självinsikt.

Även Cecilia kom förbi och drack en öl med osss innan hon skulle hem och titta på hockey. Vi passade på att skåla för vår vänskap som nyligen firade ett år, och bestämde att vi skulle lämna det vid det och gå skilda vägar. Nä, jag skojar såklart. Jag är så tacksam för att ha träffat nya fantastiska vänner efter att ha passerat 30 år.

När solen gick ner bakom hustaken så blev det för kallt för att sitta ute, men ingen av oss kände för att åka hem. Först fick vi lust att gå på bio men det gick nästan inga filmer. Så vi flanerade omkring på Åhléns till stängning och gick sedan och köpte godis på Willy’s innan vi kramades hej då. En alldeles prefekt torsdagskväll.

Nu ska jag jobba några timmar till innan det är dags att ta helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.