C'est la vie

TODAY

 

 

Idag:

 

– Hungrig som en varg men det finns ingen frukost. I morgon blir det storhandling! Måste skriva lista…

– Nervös över att behöva vänta på samtalen som kommer avgöra ödet för närmsta tiden. Blir det att fira i helgen eller dränka mina sorger? Eftersom jag är dålig på att dricka mig full så vore det rent praktiskt bättre om det blir det första.

– MÅSTE gå till Securité Sociale och fixa ett Carte Vitale. Vill inte köa i flera timmar men nu kan jag inte skjuta på det längre. Rustar upp med kakor och olästa tidningar. Och fullt laddad mobil.

– Svinkopporna är lika äckliga idag som igår. WHY me? WHY now?! Usch…

– Ändå fina tankar efter en mysig och trevlig middag igår med min chéri. Skratt, planer om framtiden och hopp om förändring.

– Ser fram emot helgen. Det ska bli sol och varmare grader!

 

Nej nu måste jag bege mig. Får nog köpa en pain au chocolat på vägen så jag inte dör av hunger.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Anna . P

    Mm, Pain au chocolat e väl inte fy skam att börja en fredag med?? 😉 Själv ska jag strax ta mig en pistagebulle för att fira/trösta mig lite.. Antar att man ska fira att man fått ett "bra" jobb, men det blir ändå lite tröst för det där "braiga" jobbet är ändå inte riktigt vad jag vill… Men man måste ju börja någonstans, å pengarna måste ju in, så det får bli så här! Jag hoppas hoppas verkligen att du får anledning att fira senare idag!!! Jag håller tummarna! Trevlig fredag på dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.