C'est la vie

To do or not to do

Igår gick jag och syrran och la oss strax innan halv elva. Sen fastnade vi med Wordfeud i 1,5 timme. Alltså herregud vad det är beroendeframkallande! Vi kunde inte sluta, haha. Bara för det somnade jag helt sent så nu är jag trött som bara den. Men den enda tiden jag hinner och kan dra ut och springa är nu på morgonen, så det är bara att gilla läget. Jag får ta en powernap i eftermiddag innan jag drar till flyget.

Igår bokade jag en klipptid eftersom mitt hår mest är slitet och i vägen. Sist jag klippte det var i mars, alltså 6 månader sen, så det är lite slitet och livlöst nu. Jag vill ha mer volym och funderar allvarligt på att klippa det kort igen. Dock har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag verkligen vill klippa mig nu eftersom så många tycker att jag passar i denna längden. Min ekonomi just nu tillåter inte att betala flera hundra för att klippa topparna. Jag velar fram och tillbaka om jag ska boka av tiden. Jag är hopplös när det kommer till att bestämma sig.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.