Things I like

Motvind och blåbärsyogurt

Det blev en jobbig löptur i motvind. Det var så tufft att jag bara orkade 2,5 km. Men tiden är knapp så det fick vara bättre än ingenting. Lite mag-, rygg och rumpövningar på det så har jag ändå jobbat bra.

Nu blir det frukost innan jag hoppar in i duschen. Knäckemackor med avokado. När jag kommer till Paris ska jag ta en frukost/pluggmorgon på Starbucks. Deras blåbärsyogurt med musli är så himla god. Hett tips om ni åker till Frankrike på semester i höst.

Btw, någon som vill spela Wordfeud med mig medan jag sitter i frisörstolen? Adda mig i så fall! ChristineParis heter jag 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.