Vacation,  Vietnam

Time to recharge

Jag är inte så blogg-inspirerad just nu, tyvärr. Solsemestern var bra men för mycket festande, för lite sömn och allt resande har tagit energi från mig. Det är nu jag märker av sviterna från utmattningen och depressionen. Jag behöver mer vila och återhämtning än tidigare. Dessutom blir min hjärna så trött av konstant socialt umgänge, vilket varit fallet denna veckan. Med syrran är det såklart inte ansträngande, men eftersom att vi umgåtts en del med andra så har jag inte kunnat slappna av på samma sätt. Igår när vi kom tillbaka så beställde vi hem sushi som vi åt i sängen medan vi kollade på Sex & The City. Så himla skönt!

Nu är vi tillbaka i Hanoi och det känns ganska bra faktiskt. Jag började dagen med frukost på Hanoi Social Club, och nu ska jag betala notan och gå ut för att utforska lite mer av stan. Strosa runt, fotografera och kika i butiker. Det finns några saker jag gärna vill köpa med hem.

Jag uppdaterar mer på Instagram så där kan ni se vad jag hittar på. För den som inte vet så är mitt användarnamn christines_stories.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.