Fun stuff

Time to go to ”Sweden”

Idag var jag uppe med tuppen. Jag ska nämligen till IKEA med Natalie och svägerskan. Eftersom alla IKEA här ligger långt ut i förorten (vi måste åka 40 minuter med pendeltåg..) så krävs det lite planering och framförhållning. Natalie är alldeles lyrisk över besöket, hon har bott i Paris i 10 år så allt som är minsta svenskt är näst intill exotiskt för henne. Men jag är lika spänd av förväntan inför ”Sverige-besöket”. Oj vad vi ska äta köttbullar!

Synd bara att IKEA numea bara säljer IKEA FOOD i matbutiken. Hela min gårdag förstördes av den nyheten. Jag var verkligen loooow. Jag som skulle köpa Marabou Daim och hushållsost. Tur att jag i alla fall får mina kardemummaskorpor!

0

0 kommentarer

 • Karin

  Vilka livsmedel saknar du? De har ju det mesta kvar fast bara IKEA som namn:) Eller kanske inte Daim förrsten… Men kaffet är iaf Gevalias;)

 • Maria

  Jag ska också till IKEA, fast imorgon! Ja det är verkligen värdelöst det där med maten. Jag ville ha saltlakrits sist jag var där men det finns inte överhuvudtaget längre. Alltså inte ens ersatt med en IKEA-produkt. Vilken IKEA åker du till förresten? Den som jag åker till i Villiers-sur-Marne ligger då rakt inte 40 min utanför stan!:)

 • Anna

  I somras när vi hade vart utomlands i flera veckor så stannade vi till på en Ikea i österrike och de var sååå gott att äta köttbullar. Att man kan längtar efter de s¨mycket =)

 • Sophie

  Härligt med Paris! Ja det där med IKEAs stopp av andra märken har verkligen rört upp känslor, tror t o m det finns en FB grupp. Här i Sydney har iaf försäljningen i Svenska kyrkan 10 dubblat sin försäljning av Daim 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.