Those were the days

Jag kikar in lite snabbt här mellan jobb och kvällshäng hemma hos min kusin. Tröttheten har omfamnat mig totalt och nu känns det dessutom som att jag har någon förkylning på gång, vilket jag absolut inte har råd med. Det här att vi har en karensdag i Sverige och dessutom bara får 80 % av lönen de resterande sjukdagarna gör det inte alls lockande att sjukanmäla mig heller. Sista timmen på jobbet satt jag i princip och räknade ner minuterna.

Det här grå är så himla tråkigt. Jag vill inte vara den som klagar på vädret (en av få saker i livet vi inte kan påverka), men jag saknar verkligen det där fina höstvädret vi hade för en knapp månad sedan. När jag kunde promenera i eftermiddagssolen iklädd en tunn jacka och ankelstrumpor i mina sneakers. Sitta utomhus och dricka kaffe. Nu fryser jag trots att jag har tre lager på överkroppen, ullstrumpor och är kittad med både mössa och halsduk.

Bara fem månader kvar till våren. We can do it!

0 reaktioner på ”Those were the days”

  1. Lär väl inte vara någon tröst 😏, men kan inte låta bli att berätta att jag just badat i havet (21 grader) på Peloponnesos i Grekland… Förlåt!

  2. Usch ja, de där förskylningarna. Känns som om det inte spelar någon roll vart än man befinner sig på jordklotet som kommer de, när man minst behöver det.
    Håller tummen att det går över och om inte, så snart kry igen. 😊

  3. Haha, det är liksom det som är syftet med karensdag och sjuklön. Vi ska jobba när vi orkar och det finns incitament för att göra just det:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen