C'est la vie

There’s a purpose with all this

Jag är så trött att jag mår illa. Idag skulle jag ha slutat kl 14, men när de frågade om jag kunde stanna till kvart i fem så sa jag, i en kort stund av galenskap, ja utan att tänka mig för. För jag orkar egentligen inte och skulle fredagsfika med mamma i eftermiddag, men eftersom att jag missade jobb i början av veckan så behöver jag de extra timmarna. Så jag får bita ihop och tänka på att det snart är helg. Då ska jag lördagsfika med mamma, mysa i min nystädade lägenhet (att jag orkade dammsuga, byta lakan och städa toaletten igår kväll är ett mirakel), ta igen förlorat kompishäng och baka bröd.

Just nu är min drivkraft resan jag ska göra över  jul och nyår. Om mindre än två månader ska åka till min syster. På köpet får jag en möjlighet att upptäcka Vietnam och lapa d-vitamin på en paradisstrand. Nedräkningen har börjat. Hela min kropp och själ skriker efter att få åka iväg på en resa. Jag längtar så himla mycket!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.