Things I like

The Jukebox


Äpplet slår ut chokladen. Typ.

Det blev lite ändrade planer för helgen. Från början skulle jag ut ikväll, men det fick ställas in. Därför tackade jag ja till att jobba i morgon bitti när de ringde i eftermiddags. Trots att det nu är min fjärde lördag i rad som jag jobbar, så gör det ingenting. De har ringt mig hela veckan och nu kändes det skönt att faktiskt kunna tacka ja. Jag ska inte jobba helg på hela sommaren (förhoppningsvis!) och det blir fint med de där extra tusenlapparna i lön sen inför sommaren.

Just nu sitter jag i min sköna soffa med lite gott snacks och tittar på Så ska det låta. Eller jag sjunger väl mest. Har jag sagt det? Jag sjunger jämt och ständigt. Jag är som en levande jukebox. Ge mig en låtrad och jag kan texten. Musik är det som gör mig glad när jag är deppig. Som hjälper mig att komma ihåg fina minnen. Vad vore livet utan musik egentligen? Det var till och med så jag dissade Christophe när han ringde på skype innan.
”Neeej, jag kan inte prata, måste se Så ska det låta!”


Ps, om fyra dagar flyttar jag till Paris igen. Jag är så himla glad!!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.