Things I like

You are the sunshine of my life

Idag kom våren till Malmö. Och tur var det för efter en risig morgon och en stressig dag på jobbet så var sol och ljumma vårvindar precis vad jag behövde när jag slutade mitt pass kl 14 och öppnade dörren. Det är ju trevligt att uppleva lite svensk vår innan jag åker. Det räcker faktiskt med vinter och depp 5 månader per år. Mer än så orkar jag inte!

Efter jobbet cyklade jag in till stan och mötte Sophia och hennes syster Johanna (en av mina kusiner som bor i Stockholm är på besök i helgen). De satt och gottade sig i solen vid kanaltrappan. Där satt jag med mina röda solbrillor och kände att ”jo men livet är ju ändå ganska bra”. Allt har ordnat upp sig inför flytten och nu har jag bara roliga saker att se framemot. La vie en rose.

De skulle sen gå och äta och jag kände mig så himla trött så jag åkte hem igen. Planerna ikväll är att gå ut. Dricka en drink och lyssna på bra musik med trevligt sällskap förtjänar jag minsann. Åh jag vill ha en mojito!
Men för att orka det måste jag ta en liten powernap.

Ciao!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Här har det regnat och varit mulet hela dagen. Har trots detta haft en hyfsat bra dag, men lite sol är aldrig fel. Hoppas att den snart kommer hit också.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.