Beauty

The first cut is the deepest

Jag har bokat tid hos frisören idag. Sist jag klippte mig i Frankrike blev det som på bilden till vänster (sommar 2010). Alltså kort. Nu funderar jag på om jag ska klippa det som på bilden till höger (våren 2009), lite längre men mer uppklippt bak och på sidorna.

Jag har dock ingen aning om vad ”uppklippt” heter på franska. Någon som kan upplysa mig? Som tur är pratar jag bättre franska nu än sist för då missförstod hon mig helt och jag fick be henne göra om det.

Jag är lite trött på min mörka färg redan, men eftersom det är toning går det ju bort med tiden. Lite blondare hade faktiskt känt roligare nu på vintern när jag redan är så blek. Men det är väl bara att vänta till sommaren..

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.