Inspiration

Five lovely blogs

Jag fick ett blogg-award av hela tre bloggare nyligen. Lisa, Ellinor och Penny. Vilken ära, tack tjejer!

Nu orkar jag inte ta reda på vilka som har mindre än 200 läsare utan jag länkar till de bloggar jag tror att ni skulle tycka om och som inte redan blivit länkade. De som uppdaterar regelbundet, skriver fina texter, bor utomlands/reser mycket och inspirerar med vackra och snygga bilder. 

Det man ska göra är att länka till de som nominerat (som även de är bloggare jag läser regelbundet!), nämna fem bloggar med mindre än 200 unika läsare om dagen och skriva lite om bloggen.
Få se nu då, de jag vill lyfta fram är:

Min syster Julia.
Hon är inte bara min kloka, söta, fina, snälla, smarta och roliga syster. Hon skriver dessutom en blogg med fina bilder och genomtänkta texter. Hon har bott i London så med jämna mellanrum kommer det upp inlägg om den brittiska huvudstaden.

Sofia i Berlin
.
En tjej jag gärna hade haft som vän om vi bott i samma land. Hon har inte bara en fin blogg utan verkar även vara en fin person. Sofia skriver om sitt liv i Berlin med den mystiske mannen M. Det jag tycker om med bloggen är att den är personlig med en proffsig touch. Mycket Berlin-tips, shopping och resor.

Inspireme.
Här snackar vi inspiration. Genomtänkta inlägg, vardagslyx-känsla och fina bilder. Tjejen vet hur man ska skriva blogg-inlägg för att fånga läsarens intresse.  

Karin i Nice.
Söt blondin som, precis som jag, flytt landet lagom och bosatt sig i baguetternas land. Hon bor i Nice där hon, precis som jag, fallit för en charmig fransman. Vackra bilder från rivieran varvas med inlägg om kulturkrockar, vardagsliv och utflykter.

Mia.
En brud med huvudet på skaft och hjärtat på rätt ställe. Hon skriver tänkvärda texter och ibland undrar jag om hon inte skriver på en bok, i smyg. Det borde hon i alla fall göra. Förutom det hittar man personliga tankar om det ena och det andra, inspirerande bilder, drömmar, åsikter. Man läser och blir glad, helt enkelt. 

Vilka bloggar inspirerar er lite extra?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.